Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2017 16:06 - Превоз на сейфове и хамалски услуги в София
Автор: hamalipresto Категория: Други   
Прочетен: 554 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Превоз на сейф! На всеки, който му се е налагало да премести такова тежко нещо, винаги се е питал как ще стане това? Още като видите огромния и невероятно тежък огнеупорен сейф в масивна метална кутия за съхранение на пари и материални активи, веднага се запитвате как може да бъде преместено това чудо? В първия момент хората се плашат и се замислят я за краката, я за кръста си! Но не се отчайвате, има начини да се премести абсолютно всичко, просто извикайте хамалите. Така както е влезнал сейфа в стаята, така и ще излезе!

Все пак се огледайте и запомнете какъв вид е вашия сейф. На фирмата за хамалски услуги ще и е необходимо да знае с какво се заема. Вашият сейф може да бъде:

- Сейф за вграждане (в стена, етаж или нещо друго);

- Има мебелни сейфове;

image- Преносими кутии и сейфове за ключове

- Каси и др.

Поне в София има редица възможности да наемате специализирана фирма, което ще ви спести много проблеми и потенциални щети. Обикновено хамалите от тези фирми си носят редица уреди и инструменти, които могат да облекчат работата. Средното тегло за безопасно товарене и превоз е около 400 кг. Така че не се притеснявайте.

Ако няма възможност за безопасно транспортиране с помощта на механични манипулатори, полиспасти или други механизми, хамалите ще трябва да го плъзнат ръчно. Това си е много сложна операция, защото често се пързаля по стълбите и може да разруши нещо. На него нищо не може да му стане, но всичко трябва да се организира добре за да няма нещастни случай и инциденти.

Друг вариант е пренос с помощта на носачески колани, те са изчислени за 80 кг. на човек и разпределяне на тежестта между тях.

Има вариант да се използват макари и полиспасти, които се изчисляват така че с по-малко усилие да може да теглите много по-голяма тежест. Необходимо е сейфа да се върже здраво и може да се пусне през терасата. Естествено, трябва да обезопасим района.

Ако мястото е удобно може да се вдигне и транспортира до буса със специална количка, а от там до новата му местостоянка.

В крайна сметка има още безброй технологични решения, но нека оставим на специалистите да вземат най-подходящото решение.

Поради това ако имате подобен тежък сейф за преместване и се чудите как да го направите, просто се обадете на фирмата за хамалски услуги в София и се доверете на решенията на специалистите. Нашите хамали знаят какво правят и не за първи път ще носят сейф, че дори и много по-тежки неща.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hamalipresto
Категория: Други
Прочетен: 15098
Постинги: 32
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930